2019 ADOHTA QLD SYMPOSIUM ADOHTA

SATURDAY 12TH OCTOBER 2019 RICC 600 Gregory Terrace Bowen Hills QLD 4006 TIME LENGTH SPEAKER ROOM TOPIC 8:00 15 mins Registration Foyer 08:15 AGM/Breakfast Virtual Dental Care: how can you provide quality oral healthcare without 45 mins Session 1 09:00 60 mins Dr Christine May physically putting your hands in someone else's mouth? Trade area opens at 10:00 15 mins Break 9am Session 2 10:15 60 mins Ms Bridget Ingle Orofacial Dysfunction in our littlest populations 11:15 Trade area 15 mins Break Session 3 11:30 Ms Karen Smart Interprofessional Practice and the Oral Health Practitioner 60 mins 12:30 60 mins LUNCH Trade area Session 4 1:30 60 mins Dr Desmond Ong Interceptive Orthodontic Treatment - The Importance of Timing and Evidence 2:30 15 mins Break Trade area Resources, Organisational Tips and Fundamental Principles for Providing Oral Session 5 2:45 60 mins A/Prof Leonie Short Health Services in Residential and Aged Facilities in Australia Trade area closes at 3:45 15 mins Break 4pm Session 6 4:00 60 mins Mr Stephen Moor Oral Care for Special Needs

Queensland